Ergonomische stoelen

Ergonomische bureaustoelen voor gezond werken

Een groot percentage van de werkende mensen in België doen dat vanachter een bureau. We zitten dus een groot gedeelte van ons leven. We moeten daarom zorgen dat we tenminste goed zitten, zonder gevaar op pijn of letsels in onze rug of andere lichaamsdelen. Zitten afwisselen met staan en af en toe rondwandelen is één optie.

Een ergonomische bureaustoel op maat van jouw lichaam

De andere, noodzakelijke optie is om een ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Een bureaustoel die is aangepast aan de persoon die er in zit. Maatwerk dus. Liefst uitgevoerd door mensen met verstand van zaken.

Ergonomische bureaustoelen verhogen het werkplezier

Ergonomische stoelen zijn ontworpen om je langdurig comfortabel te laten zitten terwijl je werkt. Ze verhogen de productiviteit en het werkplezier, en verminderen het risico op zogenaamde kantoorkwaaltjes [link blog kantoorkwaaltjes] die kunnen leiden tot ziekteverzuim.

Gezonde medewerkers zijn jouw sociale kapitaal

Medewerkers zijn het sociale kapitaal van een onderneming. Ieder personeelslid dat uitvalt door rugklachten of overbelasting van de spieren is er eentje teveel. Het zorgt voor persoonlijk leed en tast de productiviteit en rendabiliteit van je onderneming aan. Zorg dus voor aangepast kantoormateriaal en in eerste instantie voor een goede, ergonomisch verantwoorde bureaustoel. Het is een kleine investering, maar wel eentje die zichzelf terugbetaalt.

Synpro Office is specialist in ergonomische bureaustoelen

Synpro Office zet zich al jaren in om bedrijven van het beste ergonomisch kantoormateriaal te voorzien, of het nu gaat om bureaustoelen, zit-sta tafels of volledige kantoorinrichtingen. Met passie, vakkennis en een ongeëvenaarde service. Daar staan we voor.


Wij repareren ook stoelen indien wisselstukken nog voorhanden zijn: 

Ergonomische zit-sta bureaus

Complete bedrijfsinrichting

Werkbanken & Ladekasten (werkplaatsmeubilair) van de merken FAMEPLA, BEDRUNKA-HIRTH Lockers – Kleedkamers van het merk CP Magazijnrekken van het merk SCHULTE Reftertafels en -stoelen

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x