Ergonomische zit-sta bureaus

Ergonomische zit-sta bureaus

Een groot deel van de werkende mensen in België zitten dikwijls uren stil aan hun bureau. We kennen het allemaal: snel even de lunch opeten achter de computer of nog eventjes die mailtjes versturen; en voor je het weet zijn er weer een aantal uur verstreken zonder ook maar één keer je benen te hebben gestrekt.

Een ergonomische zit-sta tafel op maat van jouw lichaam

Hoewel we eraan gewend zijn geraakt, is de hele dag aan een bureau zitten niet het beste voor onze gezondheid. Langdurig zitten is onder meer in verband gebracht met een hele reeks gezondheidsproblemen, waaronder hartaandoeningen en beroertes. Zitten wordt zelfs het nieuwe roken genoemd.

Staand werken is geen overbodige luxe

We moeten er dus voor waken dat we niet téveel zitten. En dat kan door je klassieke bureaumeubel te vervangen door een elektrisch instelbaar zit-sta bureau. De hoogte-instelling is snel en efficiënt, en heeft – indien gewenst – zelfs een geheugenfunctie.

Een dynamische zit-sta tafel die je op de perfecte hoogte kan instellen om zittend én staand te werken is dus geen overbodige luxe meer, maar een noodzaak voor iedereen die veel computerwerk doet.


Hoe gebruik je een zit-sta bureau het best?

Onderzoek en ervaring leerden ons dat de ideale verdeling van een half uur op kantoor er als volgt uitziet:

  • 20 minuten zittend werken
  • 8 minuten staand werken
  • 2 minuten rondlopen: naar de koffieautomaat, de printer, een collega …

Lees nog meer over zit-sta bureaus in onze blog: [Het nieuwe bureauwerken: zitten, staan én bewegen]

Synpro Office is specialist in ergonomische zit-sta bureautafels

Synpro Office zet zich al jaren in om bedrijven van het beste ergonomisch kantoormateriaal te voorzien, of het nu gaat om bureaustoelen, zit-sta tafels of volledige kantoorinrichtingen. Met passie, vakkennis en een ongeëvenaarde service. Daar staan we voor.


Wil je eens praten over jouw kantoor- of bedrijfsinrichting?

Wij helpen je graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak


Ergonomische stoelen

Complete bedrijfsinrichting

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x