Over ons

Ergonomische kantoorinrichting met een hart voor de medemens

Wij zijn een bedrijf met een hart voor de medemens. Zeker als die medemens een groot deel van zijn leven op kantoor en op het werk doorbrengt. Dat moet volgens ons zo gezond en comfortabel mogelijk kunnen. Vandaar dat wij in Limburg erkend specialist zijn in ergonomische bureaustoelen en zit-sta tafels.

Optimaal werken in een ergonomische kantooromgeving

Daarnaast zijn wij ook jouw partner in het bedenken, ontwikkelen en plaatsen van volledige kantoorprojecten en werkplaatsen. Want een ergonomische bedrijfsinrichting zorgt voor tevreden, gezonde en productieve medewerkers.


Ergonomische kantoorinrichting met oog voor de toekomst

Jouw onderneming staat niet stil. Je groeit of snoeit. Je herstructureert of verandert. En de inrichting van jouw kantoor- en bedrijfsruimtes moet volgen. Geen probleem: Synpro Office richt jouw bedrijfsruimtes in met veel aandacht voor dynamiek en flexibiliteit. Zo speel je vlot in op veranderingen. Zonder ingrijpende wijzigingen.

Ergonomisch werken zorgt voor hogere productiviteit

Wist je dat bijna veertig procent van het ziekteverzuim te wijten is aan onaangepast werkmateriaal? En dat werknemers in landschapskantoren minder productief zijn? Storende geluiden leiden hen daar af. De oplossing voor tevreden, gezonde en productieve werkkrachten: een ergonomische en akoestische bedrijfsinrichting! Synpro Office maakt van jouw werkomgeving een plaats waar het fijn werken is. En dat heeft een positieve invloed op jouw bedrijfsresultaten.

Jouw wensen centraal bij bedrijfsinrichting op maat

Jouw bedrijfs- en kantoorinrichting vereist maatwerk. Daarom bespreken wij jouw project ter plaatse. En meten wij alles correct op. Jij ontvangt een overzichtelijke offerte en een ontwerp dat rekening houdt met jouw wensen en noden. En onze producten? Die zijn van Europese topfabrikanten. Daardoor kan je bij ons rekenen op feilloze kwaliteit, jarenlange waarborgen en goede logistieke ondersteuning


Wil je eens praten over jouw kantoor- of bedrijfsinrichting?

Wij helpen je graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak een afspraak

Over ons
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x