ACA IT: “Service en nog eens service”ACA IT Solutions is een podulaire organisatie die bestaat uit 6 pods (business units). Deze units functioneren als autonome bedrijven met hun eigen IT-specialiteit, maar blijven verbonden met het geheel door hetzelfde doel na te streven. De klanten kunnen de expertise van een individuele pod inroepen of de kennis van meerdere business units combineren. ACA IT Solutions is gevestigd in Hasselt, Brussel, Olen en Gent.

Een tijd geleden zochten ze voor hun medewerkers nieuw kantoormeubilair dat de ergonomische doelstellingen van de organisatie zou kunnen ondersteunen. Met name was er nood aan kwalitatief in de hoogte verstelbare burelen en ergonomische stoelen. Bij hun zoektocht naar dergelijke kantoormeubelen werden ze door de fabrikant doorverwezen naar Synpro Office.

Kris Broekx: “Synpro Office staat er om bekend dat ze meedenken met de klant en dat hebben we bij ons ook gemerkt, ook al was dat iets minder nodig omdat we heel goed wisten wat we wilden en we al een hele tijd op zoek waren naar ergonomische kantoorinrichting. Wat meteen opviel was dat Synpro op vlak van ergonomie en van werktafels en -stoelen enorm veel kennis heeft en ze goed weten waar ze mee bezig zijn. Door de jaren heen hebben we ook mogen vaststellen dat de grote troeven van Synpro Office service en nog eens service zijn.”

13 september 2020

ACA IT: “Service en nog eens service”
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x