“Dankzij de Axia Focus ergonomische stoel voel ik me veel beter”

Citrique uit Tienen is een wereldspeler in de citroenzuurproductie. Het proces om citroenzuur te maken is niet ongevaarlijk en moet 24 uur op 24 gemonitord worden door de “Wattmen”. 

Danny is zo’n Wattman. Hij zit acht uur per dag aan vijf beeldschermen waarop hij het productieproces nauwgezet moet volgen. Een job die erg belastend is voor het lichaam. Vooral de rug en de armen kunnen heel wat averij oplopen wanneer zo’n wattman niet over de juiste stoel beschikt.

Snel aanpasbaar aan je eigen lijf

Danny: “Sinds kort hebben we een BMA 24-uursstoel, met name de Axia Focus en sindsdien ben ik weer een gelukkig man. Een aantal functies van een stoel zijn erg belangrijk voor ons, zowel om onze job behoorlijk te kunnen doen als om ons lichaam te sparen. Zo is het cruciaal dat we de stoel makkelijk kunnen instellen naar ons lichaam.


Ondersteuning van rug, armen en mobiliteit

Er wordt hier 24/24 gewerkt, dus meerdere personen maken gebruik van zo’n stoel. Dan is het belangrijk dat je die in geen tijd kan aanpassen aan je eigen situatie. Drie dingen zijn daarbij cruciaal: de ondersteuning van de rug, de ondersteuning van de armen en de mobiliteit van de stoel. Vermits wij aan vijf schermen werken moeten we ons voortdurend verplaatsen. Als dat moeilijk gaat is dat een constante bron van ergernis. Met deze Axia Focus stoel lukt dat allemaal prima. Ik heb sindsdien geen klachten meer en voel me goed in mijn lijf.”

Axia Focus: dé bureaustoel voor intensief beeldwerk

De Axia Focus is de ideale stoel voor intensief beeldwerk. Zeker wanneer de werkzaamheden bestaan uit zowel observeren als intensiever beeldschermwerk. Hij voldoet aan alle ergonomische eisen. Door de combinatie van dikke kussens met het Dynamic Pelvis Support System wordt een geweldig comfort gecreëerd. De stoel is tevens voorzien van een verzwaard mechaniek met pictogrammen en is door de robuuste constructie bij uitstek geschikt voor 24/7 werkplekken. De Axia Focus is verkrijgbaar mét en zónder hoofdsteun bij Synpro Office Kantoorinrichting.

We helpen je met advies op maat om de beste ergonomische oplossing te vinden voor jouw kantoor!

13 september 2020

“Dankzij de Axia Focus ergonomische stoel voel ik me veel beter”
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x