Nieuwe lockers voor 174 werknemers

Orde en netheid zijn belangrijk in elk bedrijf, vooral in de ruimtes waar het personeel zich omkleedt. Degelijke lockers die geschikt zijn voor intensief gebruik én de beschikbare ruimte optimaal benutten zijn dan geen overbodige luxe. Onlangs installeerde Synpro Office 87 kasten voor 174 werknemers voor een groot Vlaams bedrijf in de voedselverwerkende industrie. 


                      De oude lockers 

De nieuwe lockers Strakke planning


Synpro Office maakte een berekening om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten, zodat iedereen voldoende plaats heeft om privé kleren en werkkledij op te bergen. Ook werd er een planning opgemaakt om de switch te maken van de oude naar de nieuwe lockers voor de 174 werknemers. Dat gebeurde in vier keer. Er werd een aparte ruimte voorzien waar Synpro Office eerst 31 kasten plaatste. Op die manier kon er steeds een groep van ongeveer 40 personen eerst verhuizen naar die tijdelijke kasten. De volgende ochtend om zes uur haalde een sloophandelaar de oude kasten op en om half negen kwam Synpro Office de nieuwe lockers leveren. Zo konden er per keer 40 werknemers hun locker verhuizen.


Herprogrammeerbare sloten


Sleutels die je steeds opnieuw kwijt raakt? Niet bij deze nieuwe kasten. Alle lockers hebben speciale herprogrammeerbare sloten waarvan de codes beheerd worden door de personeelsdienst. Wel zo makkelijk!


Ben je op zoek naar praktische en veilige lockers? Wij helpen je verder met een oplossing op maat. Contacteer ons vandaag nog!


Tom Houthuys (De Bekelaar): “Een woord is een woord”

Woon- en zorgcentrum de Bekelaar startte in 2018 met een nieuwbouw op de site. Voor dit bouwproject zochten ze naar een partner om hen van meubilair – vooral kleedkamers en burelen – te voorzien en die vonden ze in Synpro Office.

Tom Jehaes: “Je kan een heel dure stoel kopen, of je kan de juiste stoel kopen”

Tijdens de eerste lockdown in het voorjaar van 2020 werden we allemaal verplicht van thuis te werken. Voor Tom Jehaes was dit even wennen, want thuis had hij enkel oud bureaumateriaal staan. Daarom besloot Tom te investeren in ergonomisch bureaumeubilair van Synpro Office.

13 september 2020

“Dankzij de Axia Focus ergonomische stoel voel ik me veel beter”

Axia Focus: dé bureaustoel voor intensief beeldwerk De Axia Focus is de ideale stoel voor intensief beeldwerk....

13 september 2020

Renaat Penders (Bovema): “Perfecte afspraken en professioneel advies”

Omdat Bovema (technisch bedrijf klimaattechnieken) uit zijn voegen begon te barsten besliste zaakvoerder Renaat...

13 september 2020

ACA IT: “Service en nog eens service”

ACA IT Solutions is een podulaire organisatie die bestaat uit 6 pods (business units). Deze units functioneren...

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x