Nieuwe lockers voor 174 werknemers

Orde en netheid zijn belangrijk in elk bedrijf, vooral in de ruimtes waar het personeel zich omkleedt. Degelijke lockers die geschikt zijn voor intensief gebruik én de beschikbare ruimte optimaal benutten zijn dan geen overbodige luxe. Onlangs installeerde Synpro Office 87 kasten voor 174 werknemers voor een groot Vlaams bedrijf in de voedselverwerkende industrie. 


                      De oude lockers 

De nieuwe lockers 



Strakke planning


Synpro Office maakte een berekening om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten, zodat iedereen voldoende plaats heeft om privé kleren en werkkledij op te bergen. Ook werd er een planning opgemaakt om de switch te maken van de oude naar de nieuwe lockers voor de 174 werknemers. Dat gebeurde in vier keer. Er werd een aparte ruimte voorzien waar Synpro Office eerst 31 kasten plaatste. Op die manier kon er steeds een groep van ongeveer 40 personen eerst verhuizen naar die tijdelijke kasten. De volgende ochtend om zes uur haalde een sloophandelaar de oude kasten op en om half negen kwam Synpro Office de nieuwe lockers leveren. Zo konden er per keer 40 werknemers hun locker verhuizen.


Herprogrammeerbare sloten


Sleutels die je steeds opnieuw kwijt raakt? Niet bij deze nieuwe kasten. Alle lockers hebben speciale herprogrammeerbare sloten waarvan de codes beheerd worden door de personeelsdienst. Wel zo makkelijk!


Ben je op zoek naar praktische en veilige lockers? Wij helpen je verder met een oplossing op maat. Contacteer ons vandaag nog!


Nieuwe lockers voor 174 werknemers
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x