Renaat Penders (Bovema): “Perfecte afspraken en professioneel advies”

Omdat Bovema (technisch bedrijf klimaattechnieken) uit zijn voegen begon te barsten besliste zaakvoerder Renaat Penders om de inrichting van het kantoor drastisch om te gooien en de 21ste eeuw in te loodsen. Hij vroeg daaromtrent advies aan Synpro, dé specialist in moderne kantoorinrichting.

Renaat: “Ik wilde in de eerste plaats een soort compartimentering maken zodat de projectleiders en de administratie van elkaar gescheiden zouden zijn. Daarbij wilde ik ook een “workboot” waar men op een manier kan vergaderen die de anderen niet stoort. Last but not least wilde ik iets doen voor de gezondheid van mijn mensen door het introduceren van zit-sta burelen.”

Bij Synpro Office was hij daarvoor aan het juiste adres: “Ik heb het project in handen gegeven van Synpro Office en moet zeggen dat ik daar nog geen seconde spijt van heb. Synpro Office werkt enkel met producten van topkwaliteit die op een uiterst professionele manier, perfect volgens de afspraken, geplaatst worden. Maar de grote troef van Synpro is het feit dat ze een goede luisteraar zijn die meteen begrijpen waar je naartoe wil en dat uitschrijven in een perfect plan. Ze denken écht mee en zijn op die manier een toegevoegde waarde. Als je dan nog weet dat ze een zéér marktconforme prijs gemaakt hebben, dan is het duidelijk dat ik een zeer tevreden klant ben.”

13 september 2020

Renaat Penders (Bovema): “Perfecte afspraken en professioneel advies”
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x