Tom Houthuys (De Bekelaar): “Een woord is een woord”

Woon- en zorgcentrum de Bekelaar, gevestigd in het voormalige ziekenhuisgebouw van Lommel, startte in 2018 met een nieuwbouw op de site. Voor dit bouwproject zochten ze naar een partner om hen van meubilair – vooral kleedkamers en burelen – te voorzien. De voorkeur ging uit naar een Limburgse leverancier en zo ontstond een goede samenwerking met Synpro Office.


Verhaal sprak aan

 

Directeur Tom Houthuys: “Wat ons aansprak bij Synpro was hun verhaal en hun aanpak. Zij hebben in 2020 de eerste opdracht naar behoren afgewerkt. In 2021 hebben we enkele bijbestellingen gedaan en in 2022 hebben we hen opnieuw gecontacteerd voor kantoormeubelen.”


Persoonlijke aanpak

 

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Vooral het feit dat ze ons voldoende informatie en feedback bezorgen over wat ze gaan doen is belangrijk. Ze hanteren ook een heel persoonlijke aanpak en daar hechten wij veel waarde aan.”


In het belang van de klant


“Zij handelen ook in het belang van de klant. Bijvoorbeeld: bij de besprekingen voor de opdracht van dit jaar waren er twee opties. Toen zeiden ze zelf dat de goedkoopste optie voor ons de beste zou zijn. Zoiets wordt bij ons zeer geapprecieerd.”


Een woord is een woord


“De prijs-kwaliteitverhouding klopt helemaal bij Synpro. Bovendien is een woord een woord. Zij leveren wat ze beloven.”


Ben je ook op zoek naar een betrouwbare partner voor al jouw meubilair? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte.
Tom Houthuys (De Bekelaar): “Een woord is een woord”
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x