Creëer uw ideale werkplek met Synpro

Creëer uw ideale werkplek met Synpro

Wij helpen je graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

Wij helpen je graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

over ons

Over Synpro

Synpro Office richt jouw kantoor en bedrijf in - van a tot z. Economisch, efficiënt én ergonomisch. Ons doel is jou en jouw team op de meest comfortabele manier te laten zitten (én staan) zodat iedereen productief aan het werk kan gaan.

Producten

Ontdek hoe wij bijdragen aan een gezondere werkplek met onze hoogwaardige ergonomische bureaustoelen, praktische zit-sta tafels en complete kantoorinrichtingen. Laat u inspireren door ons veelzijdige assortiment en til uw werkcomfort naar een hoger niveau. Vind de perfecte balans tussen functionaliteit en design die uw werkruimte verdient. Samen zorgen we ervoor dat elke werkdag voelt als een stap vooruit in welzijn en productiviteit.

Gezond werken

Bij Synpro Office denken we mee met onze klanten om zichzelf en hun medewerkers op de meest gezonde, comfortabele én rendabele manier op kantoor te laten werken.

Informatie is daarbij belangrijk. Hier lees je wat de risico's van bureauwerk kunnen zijn en hoe ze te vermijden. Want voorkomen is beter dan genezen!

Services

Of u nu op zoek bent naar deskundig advies, zorgvuldige levering en plaatsing van kantoormeubilair, nauwkeurige akoestische metingen of betrouwbare herstellingen, ons team staat klaar om u een service te bieden die net zo kwalitatief is als onze producten. Ervaar hoe wij u kunnen ondersteunen bij het creëren van een ideale werkomgeving die gezondheid, comfort en functionaliteit bevordert.

Wens je graag meer informatie?

Contacteer ons

Onze projecten

Referenties

ACA IT: “Service en nog eens service”
Renaat Penders (Bovema): “Perfecte afspraken en professioneel advies”
“Dankzij de Axia Focus ergonomische stoel voel ik me veel beter”

Ergonomisch

Expertise

Kwaliteit

In de kijker

contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij verwerken uw vraag binnen 24 uur.

10+

Jaren ervaring

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!